Atunci cand iese cu fiica sa in oras, toata lumea crede ca cele doua sunt surori. Femeia in varsta de 64 de ani pare ca a descoperit elixirul tineretii, iar acum toata lumea vrea sa ii stie secretul.

Angela Paul, in varsta de 64 de ani, din Bradford, a reusit sa arate ca o tanara de 30 de ani cu ajutorul unui truc. Femeia insista ca secretul tineretii sale este, pur si simplu, stilul sau de viata.

La varsta de 20 de ani, Angela a fost diagnosticata cu lupus, iar acest diagnostic a determinat-o sa isi schimbe stilul sau de viata.

In afara de vopseaua de par pe care o foloseste pentru a fi blonda, Angela nu foloseste alte produse si sta departe de carne.

Constant, atunci cand merge pe strada, femeia este acuzata ca a facut mai multe interventii estetice pentru a arata asa, insa ea se apara si spune ca nu a incercat niciodata sa se lase pe mana medicului.

Ce face Angela in fiecare zi

Mai mult decat atat, oamenii cred adesea ca este sora fiicei sale, in varsta de 34 de ani, iar barbati mult mai tineri decat ea o abordeaza adesea pe strada.

Pentru a fi mereu fericita si relaxata, Angela apeleaza la meditatie. Gandirea sanatoasa, exercitiile regulate, nutritia si absenta medicamentelor din viata sa o ajuta sa isi pastreze corpul in acest mod.

coral