În această dimineață, 3 iulie, a avut loc un accident de circulați la intrare în Dej dinspre Cluj-Napoca. O mașină a fost acroșată de un tren.

Evenimentul rutier s-a petrecut cu puțin înainte de ora 9. Un autoturism care încerca să treacă peste șine, la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în parcul industrial, a fost lovit de tren. La fața locului s-au deplasat imediat echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, dar și polițiștii.

O autospecială a intervenit în zona industrială din mun Dej, unde un autoturism a acroșat o garnitură de tren la trecerea la nivel a căii ferate. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, produs în jurul orei 9. Un bărbat de 41 ani din Hunedoara, în timp ce conducea autoturismul pe DN înspre strada Henri Coandă, nu ar fi respectat semnificația culorii roșii la pasajul de cale ferată, fiind acroșat de tren”, transmite purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

IPJ Cluj confirmă faptul că șoferul nu se afla sub influența alcoolului. Din fericire, în urma accidentului nu s-au înregistrat victime.

coral