Cântăreaţa americană Madonna susţine că a contractat noul coronavirus în luna martie, când se afla în Paris pentru a-şi promova albumul „Madame X”.

Madonna, infectata cu coronavirus in timpul turneului in Franta

Într-un mesaj publicat pe Instagram, miercuri, Madonna a căutat să clarifice zvonurile apărute în ultima perioadă despre starea ei de sănătate. „În prezent, nu sunt bolnavă. Când rezultatul testului pentru anticorpi la Covid-19 este pozitiv, înseamnă că ai avut virusul. Ceea ce s-a întâmplat, pentru că am fost bolnavă în Paris, la finalul turneului meu, acum mai bine de şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi artişti din show-ul meu”.

Ea a adăugat: „La acel moment, toţi am crezut că este o gripă foarte gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că suntem toţi sănătoşi şi bine acum”. Dintre concertele programate la Paris, ea a anulat patru, iar cele din 10 şi 11 martie nu au mai avut loc, după ce autorităţile franceze au impus măsuri de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Recent, Madonna a făcut o donaţie de 1 milion de dolari pentru a sprijini descoperirea unui tratament pentru Covid-19, scriu jurnalistii de la news.ro.