Platforma on-line magazinprodusdecluj.ro, lansată pentru achiziționarea de produse tradiționale ale micilor întreprinzători locali, se extinde la nivel național.

La doar o lună de la lansare magazinul online „Produs de Cluj” se extinde la nivel național, întrucât numărul de solicitări venite de la clienți din afara județului Cluj este din ce în ce mai mare. Astfel, Consiliul Județean Cluj anunță că, începând cu săptămâna următoare, vor fi onorate comenzi și se vor face livrări nu doar în municipiul Cluj-Napoca și zona metropolitană, ci în întreaga țară.

În primele 30 de zile de la debutul platformei, a fost înregistrat un număr de peste 500 de clienți care au lansat comenzi în magazinul online, aceștia achiziționând peste 9.000 de produse tradiționale locale.

Dacă în momentul demarării proiectului, pe platformă erau înscriși 16 producători, numărul acestora a crescut constant, astfel că, în magazinprodusdecluj.ro sunt acum disponibile articole provenind de la 23 de mici fermieri și oameni de afaceri clujeni, totalizând peste 100 de locuri de muncă. În curând, lor li se vor adăuga alții, din județ, dar și din țară, solicitările acestora fiind în așteptare.

Pe platforma magazinprodusdecluj.ro pot fi achiziționate uleiuri presate la rece, dulcețuri, gemuri, siropuri și sucuri naturale, brânzeturi și produse de carmangerie tradiționale, ciocolată artizanală, vinuri, legume proaspete de sezon, produse apicole, pâine și prăjituri de casă, precum și cosmetice bio și obiecte de artizanat.

coral