Se scurge timpul pana la cununia Adelinei cu Virgil, dar vedeta tot nu se poate hotari ce rochie va purta in ziua nuntii. Asta pare a fi marele hop pentru ea. In rest, organizarea merge struna, alegerile le vin firesc, ba chiar si asupra traditiilor ce vor fi respectate sau incalcate s-au inteles cei doi fara prea multe discutii.

Adelina si Virgil lucreaza cot la cot pentru a avea o nunta ca-n povesti pe 20 iulie. Amandoi stiu cam cum va arata, si-au ales nasii, care sunt din Constanta, dar inca nu au tinutele pentru marele eveniment.

”Virgil vine cu idei despre decor, despre cum va arata locatia. Eu imi dau cu parerea ce culori imi plac, ii spun la ce sa renunte. Eu sunt cu partea de estetica, el, cu cea tehnica. Ne ocupam impreuna, pentru o petrecere frumoasa, de neuitat”, a spus Adelina.

In timp ce partenerul ei s-a hotarat asupra modelului de costum pe care-l va purta, dar inca nu l-a comandat, fosta vedeta TV isi schimba rochia de mireasa cam la doua-trei zile!

”Nu am rochie, am foarte multe modele in cap, in fiecare zi imi doresc alt model, alta casa de moda… Mi se pare cel mai greu pas in acest proces de organizare. Cu siguranta rochia va fi lunga, in imaginatia mea nu exista rochie de mireasa scurta. Virgil stie unde-si face costumul, cum va arata, dar inca nu a dat comanda”, a recunoscut ea.

Atunci cand isi va alege modelul, Adelina spune ca va comanda si o dublura in miniatura pentru Zenaida, fiica ei.

Cat despre traditii…

”Voi avea grija sa nu se fure mireasa, dar poate se va fura mirele. Cu siguranta va fi revendicat, dar sa vedem care va fi pretul”, a punctat vedeta.

I-a distrus rochia de mireasa mamei sale, in copilarie

Adelina ne-a dezvaluit si de unde vine pasiunea ei pentru haine: mama ei a influentat-o, inca de mica transmitandu-i ”microbul” modei:

”Mama mea a fost o femeie foarte cocheta si este in continuare, mi-a placut sa o vad cum se aranjeaza. O urmaream, ii furam pantofii cu toc, rochiile, i-am distrus inclusiv rochia de mireasa defiland prin curtea bunicilor… Am crescut cu treaba asta. Acum mi-a venit randul sa predau stafeta. Zenaida de cate ori plange, face o tura prin dressing, se uita la pantofi si se linisteste”.

 

sursa:libertatea.ro coral