Echipele de la primăria Florești au igienizat malul Someșului, fiind adunați zeci de saci de deșeuri. 

”S-a intervenit din nou pe malul Someșului, zona Baraj. Manual și mecanizat. Zeci de metri cubi de mizerii. Făcute de oameni! Acum întreaga zonă este lună și bec. Sunt curios cât va ține? Cât timp va fi ferit verdele naturii de nesimțirea unora?!

Dragii mei floreșteni degeaba urlăm că e mizerie, că primarul nu face nimic, că trebuie camere de supraveghere și prinși cei ce aruncă mizerii. Iată, primarul face! Curăță după niște nesimțiți. Camere? Ca să vină unii nesimțiți să le distrugă? Sau să visăm că mereu e posibilă identificarea celor ce aruncă mizerii? Sau să punem câte un funcționar lângă fiecare fir de iarbă? Nu dragii mei ! Soluția e responsabilizarea. Simțul civic. Bunul simț! Aici se vede cât ținem la comunitate! Nu în postările de pe Facebook!”, a transmis primarul Horia Șulea.

Pentru ca Floreștiul să fie curat, edilul îi cheamă pe locuitori să facă echipă pentru un ”Florești curat, un Florești european? Hai să îl păstrăm curat! De noi depinde! De tine, de tine și de tine!”.

Primaria Florești a primit două amenzi pentru deșeurile făcute de unele persoane pe malul Someșului, dar acum locul a fost curățat.

Igienizarea s-a făcut din fondurile Primăriei Florești.

coral