Mama Alexandrei Măceşanu a primit o nouă lovitură. Femeia este extrem de revoltată de faptul că la fiecare contestație făcută în „cazul Caracal” a fost amendată. Părinții celor două fete, victime în cazul Caracal, au cerut judecarea separată a cazurilor, însă Tribunalul Dolj a respins cererea de disjungere.

Potrivit deciziei faptele comise au fost săvârșite diferit, iar în cazul Luizei Melencu nu s-ar fi stabilit dacă este vorba de omor.

Mama Alexandrei Măceşanu este disperată

Mama Alexandrei Măceşanu, Tudoriţa Măceşanu, este în culmea disperării. Această a declarat că nu e prima oară când se întâmplă acest lucru. Potrivit acesteia de fiecare dată când a depus o contestaţie în dosar s-a ales cu o astfel de penalitate.

În cazul de față părinții Alexandrei trebuie să plătească câte 80 de lei de persoană, pentru cheltuielile de judecată.

Tudorița Măceșanu a transmis un mesaj dur autorităților. Ea le transmite că în loc să le caute copilul, statul român își bate joc de eforturile ei.

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Rușine țării noastre!Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei.

Mesaj tulburător la un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu: „Față de toți care ne-au umilit, mințit…”

Pe 24 iulie, Alexandra Măceșanu a dispărut. Tânăra a sunat la 112 în ziua de 25 iulie, la ora 11:05, spunând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. A trecut un an de la tragedie, însă, familia Alexandrei nu a primit niciun verdict. Tânăra a dispărut fără urmă, iar rudele ei sunt devastate de durere. Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj cutremurător, pe contul său de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a tatălui Alexandrei.

„La mulți ani, Neluțu! Nu știu ce să-ți spun în plus! Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face totul pentru a află adevărul despre Alexandra. Când mă uit la ține și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia. Față de toți care ne-au umilit, mințit, înșelat, înjurat, trădat‼️???? Mai mult nu știu ce să-ți mai spun. Să ai grijă și de mama așa cum o faci mereu pt că eu sunt departe iar ea este în vârstă❤‼️ ”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Ce a declarat Gheorghe Dincă la înfăţişarea în instanţă din dată de 23 septembrie

Gheorghe Dincă a reușit, din nou, să surprindă prin declarațiile pe care le-a făcut în fața magistraților. Acesta a spus că nimeni nu a fost omorât în casă lui. Totodată a întărit ideea că nu a curs pic de sânge pe proprietatea să.

Gheorghe Dincă pare să mute vină pe autorități, susțînând acum că a fost agresat, bătut, amenințat și obligat să mintă cu privire la acest caz. coral