Familia Alexexandrei Macesanu trece prin clipe cumplite. Tanara si-a anuntat moartea la 112, dar niciun angajat al statului nu a putut sa o salveze. 19 ore le-a luat autoritatilor sa ajunga la ea si era deja prea tarziu.

Mama Alexandrei a povestit ce s-a intamplat chiar in ziua in care fiica ei a sunat de trei ori la 112:

(Reporter): E adevarat ca in ziua respectiva au sunat niste numere de pe numar necunoscut?

(Mama Alexandrei): Da, da. Deci m-au sunat.

(Reporter): Ce auzeati?

(Mama Alexandrei): Nu vorbea nimeni. Ultima data, dupa ce ne-au dat atatea piste gresite. “Te-am momit, ciao!” Adica ne-au momit, ne-au trimis cu gandul in diferite locuri

(Reporter): Era voce de barbat?

(Mama Alexandrei): Da.

(Reporter): A zis la un moment dat ca fata dumneavoastra ar fi la un centru de plasament?

(Mama Alexandrei): Da. La un centru sau la o casa langa centru.

Tudorita Macesanu, mama Alexandrei, spune ca nu poate sa mearga la casa unde s-ar fi petrecut oririle: “Nu pot sa ma duc acolo. Am trecut pe acolo, am fost in masina. Nu pot sa ma duc acolo. Inima imi spune ca traieste, ca este in viata. Dar nu stiu, pana nu iese testul ADN, nu stiu”, potrivit observator.tv.

In noaptea dintre joi si vineri, la ora 2 dimineata, politistii au identificat casa ucigasului Gheorghe Dinca. Mandatul de perchezitie l-au primit o ora si jumatate mai tarziu. Dar nici atunci nu au intrat in locuinta pentru ca procurorul a permis interventia abia la ora 6 dimineata.

Nimeni nu intelege de ce au asteptat patru ore, mai ales ca in astfel situatii, cand viata sau integritatea fizica a unei persoane sunt puse in pericol, legea le permite sa intervina. coral