Mama Andreei Tonciu a oferit un interviu in exclusivitate pentru Antena Stars in care a vorbit despre viata ei, dar si despre casnicia fiicei sale cu Daniel. Aceasta a dezvaluit cum se desfasurat lucrurile atunci cand stateau cu totii in aceeasi casa.

Maria Tonciu se mandreste cu fiicele ei, Andreea si Lorena. Cea care o ajuta cel mai mult este cea mare, dat fiind faptul ca cea mica este inca la scoala, iar anul acesta va sustine examenul de bacalaureat.

Cat despre casnicia fiicei, Maria Tonciu a vorbit pe larg despre geloziile lui Daniel, sotul Andreei.

"Se mai cearta, se impaca, lumea e curioasa din exterior sa afle ce se intampla.
Sincera sa fiu, ei au stat la mine cam un an jumate, si eu cum sunt asa, sa fie totul perfect, sa fie ca mine, ei nu aveau voie sa comenteze, nici el, nici ea. Si atunci erau discutii intre ei. Acum de cand s-au mutat singuri, sunt foarte linistiti, ii vad foarte bine, cred ca distanta si singuratatea lor, sunt foarte bine", a spus mama Andreei Tonciu.

"Va spun eu secretul, erau niste certuri fantastice cand se ducea Andree la televizor, eram si eu cu gura, Andreea cu gura, ii ziceam: Mai baiatule, baga-ti mintile in cap, ca nu se duce nicaieri, decat la televizor, ce inseamna asta? Foarte gelos, vad ca si-a revenit", a povestit mama Andreei Tonciu.

coral