Cu doar trei zile înainte de tragicul accident, mama Raisei Nicoleta, fetița omorâtă de un polițist pe trecerea de pietoni, a făcut o postare pe contul său personal de Facebook, care parcă prevestea nenorocirea care avea să se abată asupra familiei sale.

Iată ce distribuise mama victimei pe Internet.

În urmă cu câteva zile, mama fetiței ucisă de polițist distribuise o postare a Poliției, în care se vorbea despre siguranța pietonului, chiar pe trecerea de pietoni. În mesaj se vorbește despre regulile pe care trebuie să le urmezi atunci când treci strada.

Mama Raisei Nicoleta, mesaj prevestitor înainte de tragedie

Se pare că deși fiica ei, Raisa Nicoleta, de doar 13 ani, a respectat toate aceste instrucțiuni, micuța și-a găsit sfârșitul chiar sub fiarele unei mașini de poliție, pe trecerea de pietoni. Cu trei zile înainte ca fetița ei să moară, mama a postat acest mesaj pe contul său personal de Facebook.

Unchiul Raisei Nicoleta a povestit că fetița primea mereu sfaturi de la mama ei în ceea ce privește traversarea pe trecerea de pietoni. Liliana, mama îndurerată, și-a avertizat mereu fiica, atunci când vine vorba despre traversat.

”Dacă pietonul nu se asigură, atunci pietonul moare. Dacă ție nu-ți pasă de viața ta, nu te aștepta să îi pese altcuiva. Asigură-te înainte! Nu calci pe trecerea de pietoni înainte să te asiguri că fiarele pe patru roți sunt pregătite să te lase, au redus viteza și s-au oprit. Nu calci pe trecerea de pietoni vorbind la telefon!”, este o parte din mesajul distribuit de Liliana, mama Raisei Nicoleta.

Unchiul Raisei Nicoleta, dezvăluiri cutremurătoare

Unchiul fetiței, aflat în platoul de la Acces Direct, a povestit că nepoatei sale i-a fost întotdeauna teamă de mașini.

Fetița se temea să meargă singură pe stradă, mai ales în zonele cu trafic intens. Cu toate acestea, părinții ei au învățat-o și i-au reamintit mereu regulile elementare, pentru a traversa în siguranță.

”Creștea, venea perioada în care trebuia să meargă singură la școală, nu putea cineva tot timpul să se ducă cu ea să o traverseze bulevardul. Nu voia să traverseze, îi era foarte frică de mașini, foarte frică de trecerea de pietoni”, a povestit unchiul fetei.

Din nefericire, Raisa Nicoleta, fetița de numai 13 ani, și-a găsit sfârșitul chiar pe trecerea de pietoni. Mașina de poliție a lovit-o din plin, iar în urma impactului extrem de violent, fata nu a mai avut nicio șansă la viață.

– Momente dificile pentru Anca Pandrea. Ce se întâmplă acum cu văduva lui Iurie Darie, după ce s-a infectat cu COVID-19

– Alexia Eram i-a băgat pe fani la bănuieli. Fiica Andreei Esca s-a afișat cu burtica la vedere. „Să fie într-un ceas bun”

– Decizia radicală luată de văduva lui Victor Socaciu, după moartea artistului. Brândușa Simion este extrem de hotărâtă. „Spune că nu poate, îi este …

– Zodia care are cununiile legate. Nu va putea niciodată să-și găsească marea dragoste

– Drama neștiută a Xoniei de la „Survivor România”. Cum a ajuns celebra artistă să trăiască în Australia

Ce riști dacă nu îți schimbi furnizorul de energie acum! Toți românii trebuie să cunoască aceste informații

Vezi care este cea mai bună ofertă de Energie Electrică și Gaz de pe Piața din România! Află toate informațiile și ofertele active

coral