Surpriză de proporţii pentru fanii emisiunii Acces Direct. Ediţia de seara trecută fost prezentată de Mara Bănică. Mirela Vaid a avut un motiv întemeiat pentru care a plecat pentru câteva ore de la cârma emisiunii.

Ediţia de seara trecută Acces Direct a început printr-un mesaj oferit de Mara Bănică fanilor emisiunii.

“Colega mea lipseşte motivat. Vă pregăteşte o surpriză mare mare, dar o las pe ea să vă povestească mâine”, a spus Mara Bănică la Acces Direct.

Motiul pentru care Mirela Vaida a lipsit de emisiune

Prezentatoarea de la Acces Direct a filmat pentru ediţia specială de Revelion ce va fi difuzată la Antena 1, iar mai apoi a mers la Gala Performanței și Excelenței, unde a primit premiul pentru “Cel mai complex prezentator TV”.

“Dupa 6 ore de filmare a programului special de Revelion pentru Antena 1, am fugit repede la Gala Performantei si Excelentei 2019!! Pentru al 3-lea an consecutiv am fost laureata. Anul acesta am primit Premiul pentru cel mai complex prezentator tv’ si sunt extrem de mandra si de emotionata!!

Multumesc publicului care ma suporta in fiecare zi, de atatia ani!! Multumesc Acces Direct! Multumesc Adela Diaconu pentru incredere si sustinere!! Va multumesc tuturor pentru aceste momente de nepretuit!!”, a scris Mirela Vaida pe una dintre rețelele de socializare.

coral