Marcel Toader a murit la 56 de ani, iar toata lumea este trista la auzul acestei vesti. Omul de afaceri si Gabriela Cristea au fost casatoriti timp de cinci ani si s-au despartit in 2013, cand au decis sa puna punct mariajului.

Cu putina vreme inainte sa moara, Marcel Toader a vorbit foarte frumos despre Gabriela Cristea si i-a urat numai de bine. “Despre Gabriela am avut mereu o parere fantastica! Este una dintre cele mai bune moderatoare de televiziune. Ii doresc tot succesul din lume, fericire in familie, sa imbatraneasca langa sotul ei si sa se iubeasca. Eu nu am resentimente. Fiecare are viata lui si drumul lui“, a spus Marcel Toader.

Primele declaratii despre moartea lui Marcel Toader

Prima persoana care a vorbit despre tragedie a fost Gabriela Cristea, fosta lui sotie. Cei doi nu au mai tinut legatura decat prin intermediul avocatilor, potrivit spuselor vedetei. “Poftim?! Nu stiu absolu nimic, acum aflu. Nu am mai tinut legatura cu el, decat prin intermediul avocatilor si nici cu familia lui. Imi pare rau. Dar sigur nu e o gluma? Chiar nu stiu nimic. Condoleante familiei, altceva ce pot sa spun!?“, ne-a declarat in exclusivitate Gabriela Cristea, fosta sotie a lui Marcel Toader.

Si mama adoptiva a Gabrielei Cristea ne-a spus cateva cuvinte.

“Am auzit ca a murit… Ce pot sa spun… Imi pare rau, probabil neajunsurile si-au spus cuvantul. Toate lucrurile negative din viata lui. Nu a reusit sa isi tina langa el nicio sotie din cele 6… Iar dupa toate aceste lucruri am inteles ca s-a retrat langa mama lui la Constanta. A fost greu si pentru el…” , a spus mama adoptiva a Gabrielei Cristea, Paula Craciunescu.

coral