Maria Constantin, in varsta de 32 de ani, a ajuns celebra dupa casatoria cu raposatul Marcel Toader. Dupa ce si-au spus adio, blonda s-a retras din lumina reflectoarelor si s-a axat foarte mult pe cariera ei muzicala. Insa, acum a luat pe toata lumea prin surprindere.

Desi ea are un iubit acasa, iar el o sotie superba, iata ca Maria Constantin s-a fotografiat, cu zambetul pe buze, alaturi de faimosul „Axinte”.

Pe numele sau real, Florin Petrecu, apare alaturi de frumoasa blonda, intr-o ipostaza extrem de placuta. Cei doi s-au intalnit la un local de fite, unde avea loc un eveniment si nu au ezitat deloc sa  imortalizeze momentul.

Imbracati la patru ace, cu zambetul la purtator, Maria Constantin si Florin Petrescu alaturi de un alt prieten s-au lasat fotografiati, iar imaginea a fost urcata chiar de blondina pe contul sau de Instagram .

In scurt timp, asa cum era de asteptat, fanii au reactionat. Like-urile si comentariile nu au fost deloc putine. Internutii i-au felicitat si i-au complimentat pe cei doi in cele mai frumoase moduri posibile.

Insa, ceea ce a starnit curiozitatea tuturor este chiar descrierea pe care Maria Constantin a ales sa o adauge in dreptul fotografiei cu „Axinte”.

„N-a trecut o saptamana. Suntem din nou impreuna”, a fost mesajul artistei.

Nu stim inca la ce se refera frumoasa blonda, cert este ca a pus pe toata lumea pe jar. Multi se intreaba daca este vorba despre ceva profesional sau lucrurile iau o intorsatura neasteptata intre cei doi.
Maria Constantin se iubeste acum cu Dacian Varga

Pentru ca a stat departe de ochii curiosilor de la divortul cu scandal, in care a jucat rolul principal, nimeni nu a mai stiut nimic despre viata vedetei, pana au aparut primele zvonuri despre o presupusa relatie cu Dacian Varga.

Cei doi traiesc o poveste de dragoste de ceva vreme, insa isi tin relatia departe de ochii curiosilor, iar pana in acest moment nici nu au facut vreun anunt public despre ceea ce se petrece intre ei. coral