Maria Dragomiroiu și soțul său au luat o decizie neașteptată după zeci de ani. Fanii cuplului au rămas fără reacție atunci când au auzit noile vești. Ceva s-a schimbat de anul acesta în cariera celebrei interprete de muzică populară. Cu toate astea, cei doi caută soluții. Solista a mărturisit tuturor că este îngrijorată pentru ceea ce urmează. ,,Nu se lasă și tot o să facă cumva”, a povestit ea. Despre ce este vorba?

Maria Dragomiroiu și soțul ei sunt îngrijorați: ce se întâmplă?

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu formează un cuplu extrem de iubit. Mulți dintre fanii cântăreței i-au cerut de multe ori sfaturi pentru o căsnicie de durată.

Cu toate astea, cea din urmă a mărturisit că nu este vorba despre o rețetă magică, ci doar de respect, iubire și comunicare. Cei doi fac o echipă bună și pe partea profesională.

Mai exact, Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu organizează în fiecare vară spectacole deosebite pe litoral. În cadrul acestora, românii îi pot asculta pe cei mai iubiți artiști de la noi.

Se pare că sezonul care abia a început este unul mai dificil pentru că sălile în care se țineau evenimentele sunt din ce în ce mai periculoase. Cu toate astea, artista nu se lasă și susține că serile frumoase de muzică se vor ține indiferent de orice.

,,Asta vom face”

„Toată vara am evenimente, filmări, cântece, deci suntem în activitate și ne bucurăm de spectacole, de faptul că ne întâlnim cu publicul, este frumos. vine vra, mergem la mare. Soțul meu face spectacole pe litoral, pe 14 iulie începem.

Toată vara asta vom face. Sperăm să nu moară acest spectacol, e un spectacol de varietăți pe litoral, care se știe că tot românul care vine pe litoral vrea să vadă cât mai mulți artiști, într-un spectacol de varietăți și așa se știe dintotdeauna, de zeci de ani.

Sperăm să nu se întâmple nimic, din păcate, pe acolo sălile sunt în stare foarte proastă și trebuiesc recondiționate, teatrele de vară, pentru că iarna se degradează, este muncă multă, dar nu se lasă și tot o să facă cumva și spectacole tot o să fie pe litoral”, a povestit ea, pentru wowbiz.ro. 

Cu siguranță și soțul vedetei stă cu grijă, dar își dorește să își continue activitatea ca până acum. Fanii celor doi nu se tem pentru că sunt siguri de faptul că ei vor face tot posibilul ca serile de vară să fie pline de distracție și voie bună. coral