Amantul celebrei neveste-vulpita s-a filmat gol in patul in care Veronica l-a inselat pe Viorel si i-a trimis acesteia un mesaj.

Marian, tanarul cu care Vulpita a facut amor, i-a transmis femeii un mesaj plin de subinteles. Barbatul s-a filmat gol, in patul in care a facut dragoste cu nevasta lui Viorel si a postat imaginile pe un cont de soicalizare.

”Of, Vulpito, Vulpito… ce-ai vrut tu sa-mi faci mie, ai vrut sa ma bagi la puscarie… Dar ce sa fac, Vulpito, daca esti Vulpita si hoata si umbli cu juma’ de sat! Hai, succes, ne vedem maine”, i-a transmis Marian.
Cum a ajuns vedeta Vulpita?

Telenovela anului, in care Veronica din Blagesti l-a acuzat pe un consatean de viol, pentru ca mai apoi sa se constate ca aceasta isi daduse consimtamantul pentru o partida de sex cu respectivul, precum si cu alti sateni, este deja cunoscuta.

Marian este doar unul dintre baietii cu care Vulpita l-a inselat pe Viorel, insa acesta a avut ghinionul ca sotul ei sa afle de aventura sotiei iar aceasta a ajuns sa se apere in fata lui spunand ca a fost violata. Doar ca minciuna a fost descoperita, iar Veronica a ajuns o vedeta nationala.

coral