Marian Drăgulescu și-a asumat relația cu noua iubită la nici șase luni de la divorțul de Corina. Când au văzut imaginile cu Simona, mulți apropiații și fanii sportivului au remarcat și asemănarea dintre noua parteneră și fosta soție. Gestul gimnastului vine la scurt timp după ce Corina “și-a oficializat” povestea de iubire cu un cunoscut afacerist din București.

Marian Drăgulescu și-a asumat relația cu noua iubită la 6 luni de la divorț

Noua iubită a lui Marian Drăgulescu se numește Simona Carmen și ei au petrecut sărbătorile de iarnă împreună. Cei doi au făcut prima poză alături de bradul de Crăciun, dar și un selfie la petrecerea de Revelion 2020. Surse din anturajul sportivului au povestit că gimnastul și actuala parteneră petrec mult timp împreună și au fost văzuți într-un mall din Capitală.

Fotografia de album a cuplului din noaptea dintre ani a fost însoțită de o urare, însă, internauții au remarcat fericirea din ochii celor doi.  “La mulți ani!!! Un an plin de realizări și bucurii!!! ???? – cu Marian Drăgulescu”, a scris noua iubită a gimnastului pe contul ei de Facebook.
“La mulți ani cu multe bucurii și multă sănătate. Vă îmbrățișez cu drag”, “La mulți ani fericiți și… mai departe scrie-n carte (la zodiac) ????????????????????????”, “La mulți ani, Simona. Fericire și sănătate întregii familii” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea făcută de noua iubită a lui Marian Drăgulescu.

coral