Marian Dragulescu si-a asumat relatia cu noua iubita la aproape sase luni de la divortul de Corina. Desi sunt inca la inceput, cei doi indragostiti s-au mutat deja impreuna si au planuri mari de viitor. Femeia care i-a furat inima sportivului este o tanara superba, care seamana leit cu fostele lui sotii, dar care i-a fost alaturi gimnastului in momentele dificile prin care acesta a trecut.

Marian Dragulescu a inceput anul 2019 cu un divort rasunator. In luna martie, sportivul s-a despartit de Corina, femeia cu care a avut o casnicie de 9 ani, dar iata ca intra in 2020 cu o noua poveste de iubire. Desi a recunoscut inca de la inceputul lui noiembrie ca are o noua iubita, pana acum a tinut-o departe de ochii curiosilor.

„Nu sunt singur si nu cred ca suntem lasati pe Pamant ca sa traim singuri. Mie imi place sa am pe cineva alaturi asa ca… In momentul de fata am pe cineva, suntem la inceput de drum. Deocamdata ne simtim bine, sper sa fie ok… E o persoana care ma intelege. Ne intelegem foarte bine pana acum”, a declarat Marian Dragulescu, potrivit spynews.ro.

Cine este noua iubita a sportivului

Noua iubita a lui Marian Dragulescu se numeste Simona Carmen. Cei doi au petrecut sarbatorile de iarna impreuna si s-au afisat oficial pentru prima data intr-o fotografie alaturi de bradul de Craciun, dar si un selfie la petrecerea de Revelion 2020. Surse din anturajul sportivului au povestit faptul ca gimnastul si actuala partenera petrec mult timp impreuna si au fost vazuti intr-un mall din Capitala.

Au divortat dupa 9 ani de casnicie

Vestea ca cei doi au divortat nu a venit ca un soc pentru apropiatii lor pentru ca gimnastul si sotia lui au trecut prin numeroase episoade neplacute si nu doar o data au luat in calcul varianta unei despartiri. La sfarsitul anului trecut, Marian si Corina au facut terapie de cuplu, insa n-au mai putut salva mariajul de 9 ani nici macar cu ajutor specializat.

”Noi ne-am…am hotarat sa o luam pe drumuri separate. Am incercat foarte mutle lucruri, dar nu a fost sa fie. Da, sunt ok!”, a declarat Marian la acel moment, pentru Antena Stars.

coral