Marina Voica, una dintre cele mai importante artiste de la noi, are un mare regret, faptul că nu are copii, iar la vârsta ei resimte acut acest lucru. Vedeta face parte din generația de aur a muzicii românești, ea fiind totodată și o stea a emisiunilor de divertisment. Mai mult, interpreta cu origini rusești, care atrage privirile de fiecare data când apare în public, debordează de energie și bună dispoziție și acum.

Îndrăgita artistă Marina Voica arată nemaipomenit pentru o doamnă de vârsta ei. Dar aceasta se întâmplă deoarece cântăreața respectă anumite reguli și chiar ține o dieta minune. Este tot timpul aranjată și nu iese din tiparele modei, iar stilul ei vestimentar a fost întotdeauna bine pus la punct. Nici nu-i de mirare că la cei 84 de ani ai săi, artista atrage privirile de fiecare dată când apare în public. Mai mult, interpreta are curajul să poarte și acum fuste scurte.

Marina Voica se ține bine la vârsta ei

Artista s-a născut la 3 septembrie 1936 în localitatea Ivanovo-Voznesensk, din fosta URSS, și se numea Marina Alexandrovna Nicolskaia. După anii facultății, petrecuți la Moscova, ea îl cunoaște pe Marcel Voica, cu care s-a căsătorit și s-a stabilit definitiv în România. În plan artistic, atinge consacrarea imediat după lansarea în emisiunea „Tinere talente” a lui Valeriu Lazarov de la TVR, în 1960. Astfel, ea a devenit foarte îndrăgită, ajungând una dintre cele mai iubite soliste.

Acum, deși Marina Voica a fost operată pe inimă la vârsta de 84 de ani, ea arată cum nu se poate mai bine. Iar totul are legătură cu dieta pe care o ține. Iar atunci când vine vorba de alegeri culinare, artista este destul de selectivă. Oricum, cântăreței nu îi plac dulciurile și mai mult ea a renunțat și la pâine.

Mănânc foarte puţin. Am renunţat la pâine şi rareori consum câte o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Norocul meu e că nu îmi plac. Mai bine îmi dai ceva acru, cum ar fi castraveţi muraţi. Nu am fost niciodată plinuţă. Mănânc îndeosebi supă de găină cu tăieței”, a spus îndrăgita artistă care duce un trai liniștit la Breaza, departe de zgomotul Capitalei.

Marina Voica nu a putut să aibă copii

Cu toate că a bucurat multe inimi cu muzica și prezența ei, artista nu a putut să aibă copii. Astfel, Marina Voica a primit interdicție de la medici din cauza problemelor cu inima. Astfel, chiar dacă a avut parte în viața ei de povești de dragoste excepționale, ea nu a avut urmași cu niciun bărbat iubit, deoarece doctorii i-au interzis acest lucru. Interpreta a aflat despre problema ei cu inima în tinerete, moment în care a fost nevoită să renunțe și la sportul de performanță.

Povestea de iubire cu Laurențiu Cazan

Chiar dacă la începutul anilor 80 era mai mult un zvon, Marina Voica și Laurențiu Cazan au trăit o frumoasă poveste de iubire. Pe atunci se spunea că Laurențiu Cazan ar fi avut o relație cu artista Marina Voica, deși el avea 24 de ani și ea 47. Totuși, apropiații au încercat să-i acopere spunând că cei doi sunt doar colegi. Și totuși, Laurențiu și Marina au fost împreună trei ani. Chiar artista a recunoscut în urmă cu câțiva ani relația cu Laurențiu Cazan. Mai mult, ea a precizat că artistul a iubit-o extrem de mult.

Orice ar spune lumea, Laurențiu m-a iubit. Altfel aș fi simțit și nu m-aș fi combinat cu un bărbat atât de tânăr. Ne-am iubit unul pe altul într-un fel special”, a spus Marina Voica, ajunsă la vârsta de 84 de ani, însă cu o urmă de regret că nu a putut avea copii cu bărbatul iubit…

  coral