Mario Fresh i-a uimit pe toti cei care il cunosc zilele acestea, intr-un mall. Tanarul, a carui relatie cu fata Andreei Esca este binecunoscuta, a aparut alaturi de o blonda, pe care a si tinut-o de mana.

Mario Fresh s-a intors din Republica Dominicana, unde a participat la reality-show-ul ”Exatlon”, si imediat si-a ”tras” o masina superba. Isi luase permisul de conducere de putin timp si era obligatoriu pentru el sa aiba s ice sa conduca.

Zilele trecute, Mario a aparut intr-un mall din Capitala, alaturi de o blonda! Dar nu, nu e vorba de inselat! Tanara cu care s-a intretinut verbal non-stop este sora lui, Raluca Galatanu.

Fotoreporterii Click! l-au surprins in trafic, pe DN1. Pe scaunul din dreapta s-a aflat o tanara blonda, alaturi de care a descins apoi intr-un centru comercial. Cei doi s-au tinut de mana si s-au imbratisat prin mall fara sa se fereasca de nimeni.

Mario Fresh si Alexia Eram, despartiti

Alexia Eram si Mario Fresh formeaza un cuplu de aproape trei ani. Fiica Andreei Esca s-a mutat la facultate in Anglia, dar relatia ei cu Mario nu este afectata de distanta.

„Mario ramane aici, in Romania. La Londra o sa stau intr-un camin si o sa fac naveta in fiecare zi. Fac cam jumatate de ora cu trenul. E singurul dezavantaj. Vreau sa vin acasa o data la doua saptamani”, spunea Alexia Eram la inceputul studiilor.

coral