Desi inca se afla in spital, Mario Iorgulescu continua sa primeasca lovitura dupa lovitura. Se pare ca rudele lui Dani Vicol, tanarul pe care l-a ucis in accidentul din luna septembrie, nu sunt pregatite sa ingroape securea razboiului. Mai mult, fosta iubita a tanarului decedat intoarce toate tunurile asupra fiului presedintelui LPF.

Patricia, iubita lui Dani Vicol si tanara care i-a adus pe lume un fiu, in luna mai, a depus o plangere penala pe numele lui Mario Iorgulescu. Conform wowbiz.ro, plangerea penala precizeaza faptul ca fiul lui Gino Iorgulescu este acuzat de omor. Mai mult, aceasta va fi urmata si de o plangere civila pentru daune.

Plangere penala pentru Mario Iorgulescu

„Arat faptul ca formulez aceasta plangere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul in care a actionat, in calitate de conducator auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecinte dezastruoase asupra intregii familii, solicitandu-va sa aveti in vedere ca in urma administrarii probelor, inclusiv retinerea infractiunii de omor in sarcina acestuia”, incepe documentul.

In documentul oficial, se arata ca Patricia considera faptul ca Mario Iorgulescu „a folosit autoturismul ca pe o arma”, cu rezultatul fiind unul cunoscut. Sustine ca vrea sa achite toate cheltuielile necesare expertizelor folosite in solutionarea dosarului, semn ca tanara cauta cu disperare o concluzie la aceasta tragedie.

„Cel putin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedand pe loc neavand nicio sansa de supravietuire. (…) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale si tehnice auto, pentru urgentarea solutionarii dosarului”, se arata in continuarea plangerii penale.

coral