Zeci de medici trăiesc, de mai multe zile, clipe de iad în „spitalul groazei” de la Suceava, unde a dat iama coronavirusul. Ei, medicii, aleg să lupte în tăcere, prea puțini îndrăznesc vorbească. O face, în schimb, Simona Semen, sora unei tinere doctorițe din Spitalul Județean Suceava.

La Spitalul Județean din Suceava, cel puțin 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus. Medicii și asistentele se află în izolare sau în carantină.

Printre medicii din spitalul sucevean se numără și sora Simonei Semen, o doctoriță despre care nu ni se spune dacă e infectată sau nu.

Dar aflăm cum tânăra doctoriță a fost pusă într-o situație teribilă: „singura rămasă, alături de un alt medic oncolog și un medic ATI, să aibă în grijă toată secția de infecțioase din Suceava, plină de pacienți bolnavi de corona”.

Conform Simonei Semen, sora sa doctoriță i-a descris coronavirusul în termeni apocaliptici: „e Satana”, „e ceva de pe altă lume”, „e un virus teribil”, arata Ziaristii.com

Strigătul de disperare al Simonei Semen

„Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție.

Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate. Medici expuși fără nicun fel de echipament de protecție virusului ucigător, care este – descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, singura rămasă, alături de un alt medic oncolog și un medic ATI, să aibă în grijă toată secția de infecțioase din Suceava, plină de pacienți bolnavi de corona – ca «Satana», «e ceva de pe altă lume».

Îmi tremură fiecare centimetru de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta acceptând să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!!

STAȚI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEȚI NU ESTE O GLUMĂ!

Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta, care numai de bici învață.

În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă. Îi protejăm. Oricum. Oricât. Cu orice preț.

Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la o săptămână, îți spune «oricum sunt infectată, nu știu ce va fi», ai vrea să ai puterea să proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine, cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea DRACU’ ACASĂ!!!!!

NU vă bateți joc de cei care nu pot alege!” coral