Brigitte Nastase, fosta sotie a lui Ilie Nastase, a reusit sa-si impresioneze colegi de la "Ferma", inca din prima editie, difuzata marti seara la Pro TV. Mihaela Radulescu a marturisit ca simte nevoia sa o aplaude pentru siceritate si puterea de care a dat dovada.

Atunci cand prezentatoarea emisiunii a intrebat-o pe Brigitte daca stie sa gateasca, vedeta a raspuns sincer. „Da, stiu. Chiar imi aminteam ca atunci cand am fost arestata, la doua luni dupa moartea primului meu sot, am gatit in penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost inchisa si ca sa pot iesi mai repede afara, am lucrat la popota”, a spus bruneta. „Brigitte, te admir pentru sincerita. Da-mi voie sa te aplaud pentru curajul tau”, a spus Mihaela Radulescu.

 Brigitte Nastase a acordat recent un interviu pentru protvplus.ro, in care a dezvaluit ce sanse are sa castige aceasta competitie.

'In primul rand, sunt o luptatoare si cred ca asta este cel mai important lucru. Sunt corecta, loiala si apreciez foarte mult spiritul de echipa. Este tot ceea ce astept: sa iau parte la o noua provocare'.

coral