Italianul care a socat intreaga opinie publica dupa ce s-a aflat ca profeseaza ca medic, desi nu are studiile necesare, a fost pus in libertate, dupa patru luni de arest.

Matteo Politi a declarat intr-un interviu, la scurt timp dupa ce a fost eliberat, cum a ajuns sa opereze si ce intentioneaza sa faca in urmatoarea perioada.

“Arestul m-a schimbat. A fost foarte greu. Am trecut prin momente cumplite, am avut si probleme de sanatate”, spune Politi la numai o zi de cand e iar in libertate, citat de spynews.ro.

In perioada de detentie a ramas fara prieteni, fara bani, dar si fara iubita. Ioana, femeia care i-a jurat sa il apere, l-a parasit si s-a intors impotriva lui.

“M-a durut ce a facut Ioana. Eu am vrut doar sa o ajut. Nu e adevarat nimic din ce a spus si nu inteleg de ce a facut asta”, raspunde Matteo celor spuse de Ioana. In continuare acesta sustine ca este calificat pentru aceasta meserie.

“Eu am studii, dar diplomele mele nu au fost obtinute aici. Nu am 8 clase, cum s-a spus. Am venit in Romania sa profesez ca medic si am facut asta. Sunt lucruri pe care trebuie sa le spun. Am fost amenintat, santajat de oameni cu legaturi in lumea interlopa. Sunt oameni care mi-au spus ca ma lasa sa operez in clinicile lor daca le dau procent din tariful meu. A venit momentul sa stie toata lumea cine sunt si sa demonstrez totul”, a explicat Matteo.

coral