La doua zile dupa ce si-a pierdut tatal, Maximilian, fiul lui Marcel Toader, a facut un anunt dureros pe pagina sa de socializare.

Maximilian Toader a anuntat pe toata lumea unde va fi depus trupul neinsufletit al tatalui sau pentru ca cei care l-au apreciat sa mearga pentru a-i duce un ultim omagiu.

"Voi incepe prin a va multumi pentru toate cuvintele de incurajare! Imi cer scuze ca nu v-am putut raspunde dar vreau sa ma credeti ca trec prin cea mai grea incercare din viata mea, de a-mi inmormanta unul dintre parinti!

Pentru cei ce i-au fost prieteni, frati, apropiati sau cunostinte tatalui meu, va astept maine dupa orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oara alaturi de el!

Inca o data va multumesc si, prin aprecierile voastre si parerile de rau, imi dau seama ca l-ati descoperit pe adevaratul Marcel Toader.

Felicitari tata, m-ai facut mandru pana la capat!

Inmormantarea va avea loc miercuri in satul Cumpana (Judetul Constanta)!", a scris Maximilian Toader pe pagina sa de socializare.

coral