O nouă procedură medicală a fost inventată de un medic român. Pentru această inițiativă, DSP l-a premiat cu o amendă de 4,000 de lei.

Un nou scandal a izbucnit la spitalul din Corabia, unde acum două săptămâni un bătrân a stat în genunchi timp de trei ore până să fie băgat în seamă de medici. Acum, părinții unei fetițe de patru ani acuză un medic ortoped că nu a aplicat corect un bandaj, după ce copilul și-a fracturat mâna. Managerul instituției susține însă că procedura a fost corectă, potrivit Antena 3.

De data aceasta este vorba despre o fetiță de doar 4 ani, ai cărei părinți acuză un medic ortoped că nu ar fi știut să pună corect un bandaj după ce copilul și-a fracturat mâna.

Chiar tatăl acesteia a postat pe o rețea de socializare o fotografie cu fetița acuzându-l pe medicul ortoped că a pus bandajul peste tricoul cu care era îmbrăcată micuța și că aceasta avea dureri.

Contactat telefonic, managerul spitalului a declarat că bandajul era pus provizoriu, iar ortopedul l-a pus peste bluza fetiței intenționat, ca să-i protejeze pielea de o eventuală erupție. În ciuda declarației, DSP Olt a efectuat un control la spitalul din Corabia și a aplicat o amendă contravențională în valoare de 4.000 de lei în cazul ortopedului, dar și în cazul unei femei căreia nu i s-a dat la timp o scrisoare medicală și a decedat.

În cele din urmă, copilul a ajuns la spitalul din Slatina unde i s-a pus un alt bandaj care, conform părinților, nu o deranjează și îi ține mâna imobilizată corespunzător.

coral