Meghan Markle ar fi insarcinata cu gemeni, anunta revista americana National Enquirer si publicatia New Idea. Ducesa de Sussex va ramane in istoria casei regale britanice. Pe langa faptul ca este primul membru cu origini afro-americane, ea va mai detine un record. Meghan va aduce pe lume primul set de gemeni in familia regala din ultimii 589 de ani.

Sotia printului Harry a dezvaluit recent  la cea mai recenta aparitie in public ca este insarcinata in sase luni, urmand sa nasca la sfarsitul lunii aprilie sau inceputul lunii mai. Insa, burtica ei este destul de proeminenta si oamenii se asteptau ca noul bebsus regal sa vina mult mai repede.

Desi femeile din familia regala nu au voie sa dezvaluie sexul copilului inainte de nastere, National Enquirer sustine ca fosta actrita americana, in varsta de 37 de ani, va aduce pe lume doua fetite. „Meghan are cei mai buni doctori si ce mai buni specialisti pe sanatate”, a declarat o sursa pentru publicatia mentionata.

Meghan Markle a reusit sa rupa traditii vechi de secole din familia regala

Cand a aflat ca va deveni mamica de gemeni, ea a anuntat-o imediat pe regina Elisabeta a II-a. Se pare ca vestea i-a dat-o chiar de Craciun, cand au petrecut impreuna sarbatorile la Sandringham, Norfolk.

„Meghan nu a putut sa-si ascunda entuziasmul si le-a spus tuturor vestea. Regina Elisabeta a II-a a felicitat-o imediat”, a mai spus sursa.

Vestea a trecut de peretii palatului, dupa ce un angajat al familiei regale a sugerat sa fie comandate lucruri de bebelus roze, in cate doua bucati si doua patuturi.

Desi de secole intregi in familia regala nu s-au mai nascut gemeni, stra-strabunicul lui Harry din partea mamei, Edmund Maurice Burke Roche, era geaman identic.

Meghan Markle este cea mai in varsta mireasa din istoria casei regale

Meghan Markle (36 de ani)  reprezinta o adevarata revolutie in Familia Regala britanica. Mai exact, Meghan este actrita, femeie divortata si pe jumatate afro-americana,nu se trage dintr-o familie bogata si  este  cea mai in varsta mireasa din istoria casei regale. Ea este prima actrita care intra in familia regala britanica, lucru ce aminteste si de talentata si indragita actrita americana Grace Kelly, care a devenit sotia printului Rainier de Monaco.

Mai mult, Meghan are si un trecut scandalos, care nu e demn de un membru al familiei britanice. Dupa ce a inceput sa fie vazuta impreuna cu printul Harry, profesia lui Meghan Markle a iscat numeroase controverse, in mod special din cauza unor imagini ale actritei din filme, in care aparea dezbracata si in ipostaze incendiare.

Nu trebuie uitat nici faptul ca ea a fost casatorita, lucru putin obisnuit in familia regala britanica, cu exceptia Camillei, ducesa de Cornwall, casatorita in prezent cu printul Charles. Meghan va dobori, de asemenea,  si recordul detinut de Kate Middleton, de cea mai in varsta mireasa din istoria britanica. Ducesa de Cambridge  avea 29 de ani cand a mers in fata altarului. Insa, Meghan i-a luat locul cand a devenit sotia printului Harry, americanca avand deja 36 de ani.
Este pe jumatate afro-americana si a crescut intr-o familie modesta

Totodata, faptul ca Meghan Markle este pe jumatate afro-americana si a crescut intr-o familie modesta, cu un tata alb si o mama de culoare, reprezinta o alta noutate pentru familia regala britanica. Mama ei, Doria Radlan, este instructoare de yoga, in timp ce tatal ei, Thomas Markle, este fost asistent de regie pe platourile in care au fost filmate mai multe productii cinematografice si de televiziune. coral