Mihai Gadea l-a avut ca invitat, la emisiunea moderata de el, Sinteza Zilei, pe directorul clinicii Sanador, medicul Doru Herghelegiu. Acesta din urma a explicat ce s-a intamplat luni seara cu Andreea, care a facut stop cardio-respirator chiar cand era pregatita sa nasca.

George Burcea, sotul artistei, avea sa-i trimita un mesaj lui Gadea, in care il ruga sa nu intre in detalii privind situatia medicala a Andreei.

Mihai Gadea a prezentat mesajul: „Domnule Gadea, va salut cu dragoste si respect. Va las aici comunicatul pe care l-am dat in urma cu putine clipe si inteleg intentia presei de a afla lucruri noi, dar, in acelasi timp, va rog sa ne respectati decizia de a nu spune mai multe lucruri decat am scris.

In urma zvonurilor lansate in ultimele ore doresc sa infirm public intentia familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este in continuare internata si se bucura de cea mai buna ingrijire.

Facem un apel pe aceasta cale celor care o pretuiesc, sa ne respecte dorinta de intimitate si sa nu puna presiune pe noi. Multumim tuturor celor care au un gand bun si ne sunt alaturi!”

Andreea Balan a nascut, luni, o fetita. In timpul operatiei de cezariana, insa, a suferit un stop cardio-respirator. Echipa de medici a clinicii Sanador a intervenit imediat si, intr-un minut, a salvat-o pe vedeta.

coral