Plecat la muncă în Anglia, un român a avut un mesaj dur de transmis prietenilor din țară care îi cer să le facă ”cinste” când se întoarce acasă. Cosmin muncește în agricultură și le-a arătat tuturor cât de greu își câștigă banii pe care amicii vor să-i dea pe bere.

Românul le-a transmis un mesaj dur prietenilor din țară

Cosmin este românul din Anglia care le-a transmis un mesaj dur prietenilor din țară, după ce aceștia i-au spus că așteaptă să le facă ”cinste” când se întoarce în România. Bărbatul muncește din greu în agricultură și a vrut să le răspundă amicilor cu un videoclip care a devenit viral pe rețelele socializare, cu peste jumătate de milion de vizualizări.

Pe scurt, românul le-a spus prietenilor că pot să aștepte mult și bine, pentru că nu are de gând să le dea de băut, din moment ce nu muncesc cot la cot cu el prin frig și zăpadă.

Le-a arătat în ce condiții muncește în Anglia

Munca în agricultură peste hotare nu este deloc ușoară, iar Cosmin a vrut să le arate acest lucru celor care au rămas în țară și îi cer lui să dea de băut, în timp ce ei duc un trai diferit acasă. Tânărul s-a lăsat filmat în timp ce muncea, ca apropiații săi să vadă cât de greu îi este, potrivit stiridiaspora.ro.

“Pentru prietenii mei, care, când o să vin acasă, îmi cer bere și suc. Ia uitați, fraților, aici! Munciți cu mine în așa ceva să vă mai dau eu vouă bere și suc?! Stați voi cu mine prin gheața asta să vă dau eu vouă bere? Așa se muncește în Anglia: prin gheață, prin frig, prin zăpadă, prin orice. Și vin să vă dau vouă bere acuma, de Crăciun, când vin acasă?!”, este mesajul lui Ionuț Cosmin, un tânăr plecat la cules de varză în Anglia.

coral