Aida Preda, una dintre prietenele apropiate ale lui Marcel Toader, a transmis un mesaj cutremurator dupa moartea acestuia.

Interpreta de muzica populara Aida Preda a avut o relatie de prietenie cu omul de afaceri si fost jucator de rugby Marcel Toader.

Disparitia acestuia a marcat-o profund pe artista.

„Offff, de ce Doamne, de ce asa? Sunt stupefiata!!! ? Abia mi-am terminat concertul si am plecat spre casa. Conduceam, mesajele au inceput sa curga continuu cu intrebari despre bunul meu prieten de suflet Marcel Toader. Am crezut ca e o gluma macabra, dar mesajele curgeau pe toate retelele de socializare ?. L-am sunat si cum el raspundea intotdeauna aproape instant acum nu a facut asta. L-am sunat video asa cum ii placea lui si nici asa nu a raspuns.?. L-am sunat pe Maxx, fiul lui si din pacate mi-a confirmat aceasta nenorocire, din nou infarct! Condoleante familiei ?! Sunt ingrozita de ce aflu ???.

Ieri am vorbit si m-a intrebat daca il iau cu mine la Festivalul Gratarelor, la Valea Doftanei, unde mergeam sa cant si i-am spus ca nu pot si ca il iau la urmatorul eveniment. O sa regret decizia asta toata viata ???! Nu-mi vine sa cred!!! Era unul din cei mai buni prieteni ai mei de suflet. Acum cateva luni si-a facut toate analizele si era bine. Viata atarna de un fir de ata si din pacate se termina cand vrea ea. Avea multe probleme pe cap (pentru ca noi vorbeam absolut orice), dar era cel mai pozitiv si plin de viata om pe care il cunosc!

Nu pot sa cred ca te-am pierdut, la cine ma mai destainui eu acum si mai ales tu care aveai atata incredere in mine? Inca sunt sub stare de soc ?! De ce ai plecat asa, de ce acum cand aveai atatea planuri de dus la capat? Nici nu mi-am luat la revedere de la tine. Nu o sa ma iert niciodata ca nu te-am luat cu mine la spectacol si poate acum ne intorceam fericiti si povestind spre case ???!

D-zeu sa te odihneasca prietenul sufletului meu si stiu ca o sa ma veghezi de acolo de sus! Sa fii la fel de vesel si plin de viata si acolo si cand ai sa-mi spui un secret te astept in vis!!! ?????. Te voi pastra vesnic in sufletul meu si asa cum iti spuneam noi mereu, locul tau din sufletul nu-l o sa-l ia niciodata nimeni! Drum lin si plin de muzica”, a scris Aida Preda in mediul online.

Marcel Toader a incetat din viata in data de 3 august 2019, la varsta de 56 de ani. Omul de afaceri a facut infarct in timp ce se afla la masa cu avocatul sau.

Marcel Toader a fost sportiv de performanta si om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost in centrul atentiei din cauza numeroaselor sale casnicii si divorturi, sase la numar.

coral