O fetita de 4 anisori i-a trimis mamei sale, moarte din cauza unui cancer agresiv, o scrisoare cu ocazia Zilei Mamei.

Micuta a avut surpriza sa primeasca un raspuns la misiva sa, iar cuvintele scrise acolo sunt extrem de eomotionante.

Ella Lennon a pierdut-o pe mama sa, Jennifer, in luna decembrie in urma unui cancer la creier. Anul acesta, de Ziua Mamei, fetita care tocmai a invatat sa scrie, i-a trimis mamei sale o scrisoare.

”Pentru mami care este in Rai. Te iubesc!”, a scris fetita, care s-a semnat simplu, Ella.

Spre surprinderea familiei fetitei, un angajat al Postei Regale din Marea Britanie a gasit scrisoarea si a raspuns, lasand un mesaj la fel de emotionant.

”Pentru frumoasa mea, Ella. Multumesc foarte mult pentru mesajul de Ziua Mamei. Vei creste si vei ajunge o fata foarte desteapta si speciala si sunt foarte mandra de tine. Si chiar daca sunt in Rai, voi fi zilnic alaturi de tine. Multa dragoste, imbratisari si sarutari, mama!”, a fost mesajul primit de fetita.

Intreaga poveste a fost postata pe Twitter de matusa fetitei, care scris ca raspunsul a facut-o pe Ella extrem de fericita si i-a multumit celui care a facut acest gest.

”Vrea sa multumesc persoanei cu inima mare de la Posta Regala care i-a raspuns scrisorii Ellei, pentru mama sa din rai. Chipul ei e luminat acum de cel mai mare zambet. Asta arata ca in lumea asta sunt oameni extraordinari. Nu am cuvinte sa multumesc”, a fost mesajul de pe Twitter.

coral