Antrenorul Universității Cluj a vorbit la finalul meciului care le putea asigura “studenților” prezența în următorul sezon al Ligii 1.

Echipa antrenată de Erik Lincar a pierdut pe propriul teren în fața celor de la Hermannstadt, iar o promovare directă pare aproape imposibilă. Tehnicianul a oferit concluziile sale în ceea ce privește jocul și a dezvăluit că speră să beneficieze de încredere și la barajul pentru Liga 1.

“E o seară tristă, ne doream cu toții să câștigăm și să rezolvăm problema promovării. În ultimele două săptămâni am fost când în iad, când în rai, iar acum am ajuns din nou în iad. Îmi pare nespus de rău, jucătorii sunt dezamăgiți.

După primul gol primit din neatenție am reușit să ne revenim, însă nu am fost foarte inspirați. Știam că vor fi periculoși și pe contraatac și au înscris de două ori din cele două șuturi pe care le-au avut. Trebuie să fim bărbați, mai este o etapă, ne dorim mult să câștigăm la Chiajna.

Dacă vom juca la baraj, așa cum se preconizează, trebuie să fim puternici și să încercăm să promovăm. Îmi felicit jucătorii, au muncit, s-au dăruit. A fost presiune pe ambele echipe, era normal. A fost un joc de luptă, cine greșea mai puțin își apropia victoria.

Noi am fost tot timpul onești cu fotbalul pe unde am jucat. Nu ne-am aruncat pe jos, nu am tras de timp. I-am spus și arbitrului să ne lase să jucăm, au fost multe întreruperi.

Ideea era să jucăm cu multe mingi în margine, am fost foarte periculoși din zonele laterale, în meciurile contra lor. Astăzi nu am avut inspirație și ei au avut jucători cu experiență pe zona centrală.

Sincer nu cred că se mai poate întâmpla ceva în ultima etapă. Sibiul se mulțumește și cu un egal, iar noi trebuie să mergem la Chiajna să învingem. Totuși, îmi doresc să credem și la jocul de baraj”, a spus antrenorul.

coral