Andreea Balan nu trece tocmai prin cea mai buna perioada, insa artista incearca sa-si inceapa fiecare zi cu zambetul pe buze si sa se bucure de tot ceea ce o inconjoara. Desi are o cariera frumoasa ce necesita multa atentie, vedeta isi dedica aproape tot timpul fetitelor sale, Ella si Clara, pe care le iubeste extrem de mult si carora vrea sa le demonstreze ca desi este acum o mamica singura, se poate descurca.

Andreea Balan a demonstrat in repetate randuri ca este o femeie extrem de puternica si la fel se intampla si acum. In plin scandal legat de divortul de George Burcea, artista le-a aratat fanilor ca este extrem de fericita. Motivul? Cele doua fetite minunate pe care le are si care o ajuta sa depaseasca mai usor aceasta situatie neplacuta din viata ei.

Pe contul ei de Instagram, Andreea Balan a postat o fotografie cu ea si micuta Clara, iar imaginea le-a topit inimile fanilor! Cele doua s-au afisat extrem de zambitoare, dar lucrul care a atras atentia tuturor a fost mesajul postat de vedeta, in dreptul fotografiei. Prin intermediul mesajului, Andreea Balan le-a transmis fanilor sai ca atat ea, cat si fetitele ei sunt bine si fericite.

„Copii fericiti, mama fericita” a scris Andreea Balan, in dreptul fotografiei cu fiica ei cea mica. Fanii au reactionat imediat si i-au transmis vedetei numeroase mesaje de incurajare. „O mamica superba! Iti doresc mult succes si multa putere sa treci peste toate greutatile impuse de cursul vietii / Meriti sa fii fericita, meriti sa fii iubita de minunile din viata ta, sa fii sanatoasa, sa ai puterea de a merge mai departe cu capul sus pentru a le fi alaturi si pentru a le oferi o copilarie fara griji! Sa creasca mari, sanatoase si frumoase, esti cea mai frumoasa si mandra de fetitele tale, aveti grija de voi, va pup si va iubesc fetele mele ????????” sunt doar cateva dintre comentariile primite de Andreea Balan.

coral