Un accident grav de circulație a avut loc luni după-masa. Două tinere au fost lovite în plin de o mașină.

CITEȘTE ȘI:

Două tinere, lovite în plin pe o trecere de pietoni din Cluj

Din fericire, fetele au scăpat cu viață, dar una dintre ele a simțit nevoia să scrie un mesaj pe rețelele de socializare, chiar de la spital. Mesajul a avut două scopuri. Acela de a le mulțumi celor care le-au ajutat și acela de a le bate obrazul celor care au început să filmeze și să fotografieze situația dureroasă prin care au trecut.

„Sunt una dintre victimele accidentului de astăzi din Buna Ziua și aleg să vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-aș putea spune. Fiecare om este om și când este pe jos, lovit de mașină și când stă la trecere și privește această scenă nu ușor de uitat. Faptul că o parte dintre persoanele pe care eu le vedeam stând întinsă pe jos în agonoie, de-a lungul trotuarului, în loc să spună o rugăciuni pentru mine și prietena mea care așteptam în durere SMURDUL, o mulțumire rapidă că nu sunt ei sau copiii lor în locul nostru sau pur și simplu să-și vadă de treabă, au ales să facă inumanul gest de a-și scoate telefoanele să filmeze cu zoom, cu blitz, să facă fel și fel de poze și live-uri, mi-a lăsat un gust profund amar. Totuși, nici gestul doamnelor și domnilor care au sărit în a două secundă să ne ajute, să ne înveselească sau să ne consoleze nu este de ignorat. Le mulțumesc enorm angajaților de la Lidl și celor de la farmacie care au făcut tot ce au ăutut, chiar și gestul de a se oferi să ne dea telefonul să ne sunăm părinții. Vă salut de la urgențe, aveți grijă când treceți regulamentar… toate cele bune”, a scris tânăra pe un grup de Facebook.

De asemenea, din spusele tinerei, șoferul ar fi declarat că ele ar fi trecut strada pe culoarea roșie a semaforului, deși în filmare se poate observa clar că fetele au trecut regulamentar.

Vezi filmarea AICI

 

 

coral