Un medic român din Marea Britanie s-a vaccinat de COVID și a povestit cum după 48 de ore nu a manifestat niciun efect advers. Medicul dorește să încurajeze populația cu privire la vaccinul produs de Pfizer-BioNTech

Mesajul unui medic român care s-a vaccinat de COVID. Cadrul medical  încurajează populația cu privire la vaccinul COVID produs de Pfizer-BioNTech. Medicul a primit prima două, iar după 48 de ore nu a manifestat niciun efect advers, doar o obișnuită stare de euforie.

Medicul dorește să convingă populația că vaccinul produs de Pfizer-BioNTech merită considerație, iar zvonurile nu trebuie ascultate.

Mesajul unui medic român care s-a vaccinat de COVID. ”Dragi colegi si prieteni, As dori sa va incurajez cu privire la mult prea controversatul Vaccin anti Covid 19 produs de Pfizer-BioNTech. Am primit prima doza pe 12 Decembrie la Ora 11.00 ( acum 48 ore) si inafara de o neobisnuita stare de euforie , nu am manifestat nici un alt efect advers. Sper sa va conving ca merita consideratie si sa contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativa. Vaccinul va fi cu adevarat eficient daca il facem cu totii si scadem incidenta transmiterii virusului” , a transmis medicul român stabilit în Marea Britanie.

Marea Britanie a fost prima țară din lume care a aprobat folosirea vaccinului coronavirus Pfizer/BioNTech pe scară largă și a comandat 40 de milioane de doze, suficient pentru a vaccina, în primă fază,  20 de milioane de oameni. Campania de vaccinare a început în 8 decembrie, iar prima persoană vaccinată a fost o femeie de 90 de ani.

coral