Adrian Zuckerman a fost confirmat de Senatul american in functia de ambasador in Romania. Au fost 65 de voturi in favoarea lui Zuckerman si 30 impotriva.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a salutat, joi, confirmarea lui Adrian Zuckerman in functia de ambasador al SUA la Bucuresti, adaugand ca venirea acestuia in Capitala Romaneiei marcheaza „inceputul unei noi etape” in ceea ce priveste Parteneriatului strategic pe care Romania il are cu SUA.

”Salut votul din Senatul american pentru confirmarea domnului Adrian Zuckerman in functia de ambasador al SUA la Bucuresti! Ma bucur ca Statele Unite trimit in tara noastra un ambasador puternic atasat de Romania si de romani, aratand astfel deschidere pentru continuarea consolidarii relatiilor bilaterale. Am incredere ca venirea noului ambasador al SUA la Bucuresti va marca inceputul unei noi etape, si mai bune, a Parteneriatului strategic pe care il avem cu aliatii nostri americani. Ii doresc mult succes domnului Zuckerman in misiunea diplomatica din Romania!”, a scris Viorica Dancila pe Facebook.

coral