Am aflat ce s-a ”taiat” la montaj si nu s-a vazut la TV in marele show care ii tine pe romani lipiti de micile erane. Mihaela Radulescu ar fi facut crize de nervi la filmarile de la “Ferma”! Ar fi jignit concurentii si ar fi amenintat ca paraseste proiectul.

La scurt timp dupa ce filmarile la ”Ferma” s-au incheiat, mai multe detalii uluitoare au iesit la iveala. Din cate se pare, tensiunile din spatele camerelor ar fi atins cote uriase, iar filmarile pentru cel mai popular show TV nu ar fi fost lipsite de episoade incordate intre membrii echipei.

Mihaela Radulescu, acuzata ca ar fi favorizat anumiti concurenti

Mihaela Radulescu, prezentatoarea reality show-ului, ar fi in centrul disputelor. Conform unor surse apropiate show-ului, iubita lui Felix Baumgartner ar fi ajuns, in prezent, sa nu fie vazuta cu ochi buni de oamenii care au lucrat la producerea emisiunii.

“Ce a facut acolo Mihaela Radulescu este inuman. Vrea, tot timpul, sa fie vioara intai. Se cearta cu producatorii, pleaca la Monaco atunci cand are chef si, de multe ori, concurentii si echipa de productie asteptau dupa ea cu orele. A jignit concurenti, pe Brigitte a dat-o afara din arena, pe Pastrama l-a injurat. De asemenea, Otniela si Kamara au fost in raza ei de ura, nu-i avea deloc la inima. A favorizat concurenti precum Morosanu si Marius Craciun.

De altfel, lui Morosanu ii comenteaza frecvent pe pagina de Instagram. E clar ca are o afinitate pentru el. Pe final, cand vin parintii celor din finala, prezinta doar Cristi Bozgan, pentru ca ea se certa cu productia si ameninta ca paraseste proiectul. La momentul respectiv, se mentioneaza ca Mihaela nu se simte bine. Ea a fost, insa, acolo si s-a refacut filmarea”, a povestit o sursa din interiorul emisiunii “Ferma” pentru cancan.ro.

“Au muncit sub teroare trei luni!”

Si asta nu ar fi tot. La jumatatea lunii aprilie, am dezvaluit ca o parte dintre oamenii care au lucrat la productia show-ului TV ar fi fost la un pas de revolta, din cauza conditiilor de munca pe care le-au indurat timp de aproximativ trei luni.

”Mihaela Radulescu a agresat-o fizic pe fosta producatoare si totul a fost musamalizat cu acordul managementului. In Ferma se munceau 14 ore pe zi cel putin si angajatii au fost terorizati. Oamenii sunt gata sa se revolte pentru ca au muncit sub teroare trei luni, in frig si in conditii de sclavie”, dezvaluia, la momentul respectiv, o sursa apropiata echipei de filmare.

coral