Mihai Neșu a luptat cu îndârjire pas cu pas pentru a nu pica pradă depresiei și deznadejdei, după accidentarea care i-a schimbat viața.

La aproape 11 ani de la accidentul care i-a schimbat destinul, țintuindu-l într-un scaun cu roțile, Mihai Neșu e un alt om, care oferă o adevărată lecție de viață tuturor celor din jur. Mihai Ghiță a prezentat in cadrul emisiunii Asta-i Romania, povestea impresionantă de viață a fostului fotbalist.

Mihai Neșu, campion în meciul vieții! „Dumnezeu mi-a sacrificat trupul, dar mi-a salvat sufletul!”
„Fără Dumnezeu, din experiență mea din ultimii zece ani mi-am dat seama că e greu să răzbești! Omului când îi merge bine uită foarte repede de Dumnezeu, fără de care, practic nu poate să facă nimic! Dar mă bucur de acest accident al meu, chiar dacă la început a fost foarte greu fiindcă mi-a deschis mintea și sufletul să văd adevăratul drum pe care trebuie să-l urmez și adevăratul tovarăș de drum, Dumnezeu!”, a spus Mihai Neșu.

Mihai Neșu este unul dintre oamenii aleși de Dumnezeu, așa îi place să creadă și nici n-ar putea fi altfel! E omul care a înțeles că a primit o lecție doar că să se schimbe pe sine și să-i schimbe pe alții! Să se ridice pe el și pe cei din jur!

„Fiind sănătos, dar cu mintea strâmbă e foarte greu, ajungi în prăpastie! Și atunci mai bine să ajungi într-o groapă mai mică și să te ridici să nu ajungi în prăpastie, că de acolo nu prea mai ieși!”, a  mai adăugat Mihai Neșu.

Să fii sănătos, dar cu mintea strâmbă, sau să fii imobilizat într-un scaun cu roțile pe viață, dar să fii pe un drum drept și să nu te plângi, ba din contra, să fii fericit. Câți dintre noi ar putea face asta? El a făcut-o! Și ne da o lecție de viață de care mulți avem nevoie. Mihai Neșu a primit un ajutor de milioane din partea lui Gigi Becali.

Acesta i-a oferit o mașină ultra performantă pentru ca fostul fotbalist să se deplaseze in sigurantă si in care poate urca in scaunul cu rotile.

 

 

coral