Fostul fotbalist Mihai Neșu este împăcat cu viața pe care o duce, dar totodată nu este supărat pe fosta soție, care a ales să-l părăsească după teribilul accident. Pentru o perioadă, Laura Gherman s-a mutat în America la fratele ei, după care și-a refăcut viața. Acum, ea se află în țară, este soția unui om de afaceri din Oradea și duce o viață lipsită de griji.

Fostul mare fotbalist a pierdut totul parcă într-o clipă, după ce s-a accidentat violent în Olanda, în timpul unui antrenament. Mihai Neșu a rămas paralizat pe viață din cauza impactului, iar soția l-a părăsit la scurt timp de la tragicul eveniment. Fostul fotbalist a avut parte de șocul vieții sale, mai ales că cea care i-a fost soție timp de șapte ani a ales să-l abandoneze în cele mai grele momente din viața lui. Pe-atunci, femeia și-a motivat decizia spunând că „nu poate să stea cu un bărbat paralizat”.

Mihai Neșu nu este supărat pe fosta soție

Mihai Neșu și Laura Gherman s-au cunoscut în anul 2000, iar șase ani mai târziu s-au căsătorit. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de viață care, însă, s-a terminat într-un mod extrem de neplăcut. La șase ani de când și-au jurat iubire veșnică și la un an de la teribilul soția l-a părăsit pe Mihai Neșu. Reamintim că în urma accidentului din 10 mai 2011, Mihai a rămas paralizat fiind nevoit să-și petrece toată viața într-un scaun cu rotile.

După despărțirea de soț, Laura Gherman a locuit o perioadă în America, la fratele ei. Însă după câțiva ani, ea și-a refăcut viața. În prezent, ea lucrează ca designer de încălțăminte și este soția unui om de afaceri din Oradea. De asemenea, are o situație financiară bună, nu duce lipsă de nimic și merge la petreceri exclusiviste.

Mihai Neșu a învățat să trăiască din nou

În urma teribilului accident, Mihai a fost condamnat să stea într-un scaun cu rotile pentru tot restul vieții. Primii ani au fost infernali pentru el și la început era dezamăgit de ce i s-a întâmplat. El se gândea că nimeni nu mai are o suferință ca a lui, dar în timp a realizat că, de fapt, Dumnezeu l-a binecuvântat.

De când a rămas paralizat și nu a mai putut face sport, Mihai Neșu s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. A scris chiar și o carte, „Complex Natural pentru detoxifierea sufletului – Culegere de cuvinte ziditoare de la Mântuitorul nostru Iisus Hristos și de la Sfinți Părinți”. Acum, regretă că înainte nu avea o relație așa bună cu Dumnezeu și că își amintea de El doar la nevoie, când avea o problemă.

„Am un mare regret, că până la 30 de ani nu m-a interesat deloc să caut ce înseamnă Dumnezeu și ce scop are în viața noastră. Cei care citesc aceste rânduri aș dori să mă ia drept exemplu negativ pentru prima parte a vieții mele. Și să vadă că în orice situație, chiar și în cele rele, ca a mea, Dumnezeu poate schimba viața unui om în bine”, a spus Mihai Neșu, care a iertat-o pe fosta soție că l-a părăsit în acele clipe teribile.

coral