Mihai Trăistariu (41 de ani) s-a făcut remarcat în lumea showbiz-ului prin calitățile sale vocale extraordinare. Cântărețul a avut un mare succes în muzică dar, din nefericire, viața nu a fost atât de roz pentru el și pe plan personal.

Trăistariu a avut o adolecență grea și a fost nevoit să asiste adesea la certurile și violențele dintre părinții săi.

„Tata a fost un pic mai dur, se certa cu maică-mea, cred că îi dădea și câte o bătăiță. Ai mei s-au certat cam mult, din orice prostie, la două-trei săptămâni, era agresiv cu ea verbal și ea avea clonțul mare. În ultimii ani, avea fiecare camera lui, viața lui.

Mai mult pe plan psihic o maltrata, dar câte bătăi a îndurat, n-a plecat. O dată, mama a căzut în genunchi și i-a spus – “Să te mănânce cancerul, să îți iasă ochii!”. El de cancer a murit, iar tumoarea lui de la cap a plecat spre ochi. Așa a murit. Zicea că îi curge din nas apă minerala și să îl ducem la fereastra să vada marea. Și noi stăteam la Piatra Neamț”, a povestit artistul, acum câșiva ani, în emisiunea „Happy Hour”.

Mihai Trăistariu, despre traumele din copilărie

Mihai a mai spus că a crescut într-un mediu plină de neajunsuri, iar condițiile în care a copilărit erau foarte dure.

„Ne chinuiam cu fasole, cu cartofi. Frigiderul era deconectat ca să nu coste, caloriferele erau debranșate. Un geam era spart și ani de zile a stat așa, cu o plasă pusă acolo”, a adăugat cântărețul.

Într-un alt interviu, artistul a dezvăluit cum și-a pierdut părinții pe când era doar un adolescent.

”Părinții s-au stins din viață încă de când eram mai mic, tata când aveam 17 ani, iar mama la două zile după Eurovision, în 2006, am simțit mereu lipsa lor, noi suntem patru frați, ne avem unii pe alții, ne motivăm și ne susținem, dar mama și tata înseamnă deja altceva. Mie îmi e dor de sprijinul mamei, de alintările, îmbrățișările ei”, a spus Mihai, acum câteva luni, la Antena Stars.

Mihai trece pe la mormântul părinților ori de câte ori are ocazia. Chiar în urmă cu câteva zile, Trăistariu s-a dus la locurile de veci ale celor care i-au dat viață pentru a aprinde o lumânare.

Se pare că artistul avea o legătură atât de strânsă cu mama lui, încât a reușit să “comunice” cu ea și după trecerea ei în neființă. Mihai spune că mama lui i-a apărut în vis chiar înainte de a câștiga Eurovizionul.

”Eu am visat lucrul ăsta, eu pe mama am visat-o de pe vreo 20 de ori, iar pe tata o singură dată, l-am visat chiar că a murit și el era deja mort. Pe mama am visat-o numai bine, făcând mâncare, într-unul dintre visele mele mi-a spus mami tu trebuie să mergi la Eurovision, să te îmbraci în alb pentru că tu vei câștiga. Vreau să merg la Eurosivision până câștig”, a completat solistul. coral