Care este menirea spirituala a fiecarei zodii? Dumnezeu a dat fiecarui nativ o misiune pe acest pamant. Unii trebuie sa ii invete pe ceilalti compasiunea, altii ce este munca sau dragostea adevarata. Iata, in randurile de mai jos, un horoscop cu totul special care scoate la iveala rolul fiecarei zodii pe acest pamant, realizat de Mihai Voropchievici.

Menirea spirituala a fiecarei zodii: Racii ne invata ce este emotia
Berbecul are menirea sa ii faca pe ceilalti constienti despre ce este viata si ce inseamna creatia. Au rolul de a-i ajuta pe ceilalti sa urmeze calea corecta.

Taurii sunt extrem de muncitori, iar menirea lor este sa ii faca pe oameni sa isi respecte cuvantul dat si sa iubeasca tot ceea ce fac.
Gemenii au ca menire spirituala cunoasterea. Sunt zodii duale si au multe de descoperit. Sunt foarte curiosi si priceputi la toate.

Fecioarele sunt lucide, sunt cercetatoarele
Racii ii invata pe oameni ce inseamna emotia. Firi sensibili, au rolul de a le deschide ochii celorlalti privind sentimentele lor.

Menirea Leului este sa arate creatia Divinitatii. Leii sunt plini de stralucire. Ca sa se grijeasca de mandria lor, trebuie sa isi dea seama ca nu sunt buricul pamantului. Leii sunt inzestrati de noblete si caracter.

Fecioarele trebuie sa cerceteze tot ce ar fi dorit omul. Fecioarele sunt creatoarele la tot ceea ce Dumnezeu a dat pe pamant. Peste tot pe unde trec trebuie sa previna greselile. Fecioarele sunt tocmai din acest motiv extrem de vehemente. Dumnezeu le-a dat puritatea gandirii. Gandirea lor e pertinenta si constienta.

Balantele au misiunea de a-i ajuta pe oameni sa fie constienti de indatoririle lor fata de ceilalti. Trebuie sa invete sentimentul fraternitatii. Aduc in viata oamenilor ordinea, calmul si dragostea.

Scorpionii au iscusinta sa patrunda mintile oamenilor, dar nu vor vorbi niciodata despre ce afla sau invata. Cei mai buni psihologi si psihiatri sunt Scorpioni.

Sagetatorii au menirea sa ii faca pe oameni sa rada, sa se bucure, sa traiasca bine, dar sa si inteleaga unde au gresit.

Capricornii au datoria sa ii faca pe ceilalti ce inseamna munca. Adica trebuie sa fie constienti de valoarea muncii lor si de ce sunt capabili sa faca.

Varsatorii sunt cei mai vizionari. Cu o singura privire pot vedea tabloul general al desfasurarii lucrurilor.

Pestii vor cunoaste suferinta mai mult ca oricine, dar fara asta nu ar ajunge la unul din cele mai nobile sentimente: compasiunea. Asta ii invata si pe ceilalti, sa fie empatici, sa nu renunte la compasiune. Acest horoscop special a fost realizat de Mihai Voropchievici la Antena 3. coral