Mircea Badea a aparut pentru prima oara ”pe sticla” dupa bataia incasata sambata seara, iar privirile tuturor telespectatorilor au fost atintite asupra sa. Inca nu s-au stins ecourile meciului desfasurat intr-un mall din Bucuresti, iar Mircea Badea incearca sa uite cat mai repede ca a fost facut KO in doar cateva secunde.

Prezentatorul TV  a afisat o expresie zambitoare, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, insa cearcanele de sub ochi au ”vorbit” de la sine despre noaptea nedormita. O astfel de infrangere, atat de mediatizata, nu poate fi trecuta cu vederea, chiar daca Badea a fost machiat corespunzator inainte de intrarea in platou. Mircea Badea a fost pus pe glume, insa este evident ca nu a digerat inca infrangerea zdrobitoare si, mai ales, faptul ca s-a facut de ras.

Mircea Badea a fost facut KO in doar cateva secunde de motociclistul Tedi Emi. Ringul a fost amenajat intr-un centru comercial din Bucuresti, iar reactiile nu au intarziat sa apara. Unul dintre cei mai acizi critici ai prezentatorului de la Antena 3 a fost Serban Huidu. Cel din urma l-a umilit, pur si simplu, pe Mircea Badea.

”Mircea Badea doneaza in fiecare zi sange la Crucea Rosie!”

Unul dintre cei mai acizi critici ai prezentatorului de la Antena 3 a fost Serban Huidu. Cel din urma l-a umilit, pur si simplu, pe Mircea Badea.

“Ce daca a luat bataie in 5 secunde? O sa isi revina, e puternic!

Mircea Badea e atat de puternic incat poate sa inece un peste in apa! In apa dulce. Si in sarata.

Mircea Badea e atat de puternic incat doneaza in fiecare zi sange la Crucea Rosie. Niciodata pe al lui.

Mircea Badea e atat de puternic incat foloseste tabasco pe post de picaturi de ochi. Iar ochii ii curg atunci cand ii lasa el sa curga.

Mircea Badea e atat de puternic incat poate aplauda cu o singura mana.

Dar motociclistul e si mai puternic. Sau asta era Chuck Norris?”, a scris Serban Huidu pe contul personal de socializare.

  coral