Mircea Badea a reactionat imediat dupa ce Florin Ristei a scris pe pagina sa de socializare ca s-a uitat la Antena 3 si l-a luat durerea de stomac. Totul este cu atat mai ”spumos”, cu cat chiar Florin Ristei a prezentat, pana de curand, o emisiune in acelasi trust, numai ca la… Antena 1.

Florin Ristei a prezentat emisiunea ”Prietenii de la 11”, alaturi de Diana Munteanu, insa colaborarea cu Antena 1 s-a incheiat. Iata ce declara el la vremea respectiva.

„Raspund aici, pentru cine e interesat, ca sa evitam tot felul de telefoane si intrebari penibile. Din 1 martie, emisiunea „Prietenii de la 11” iese din grila de programe Antena 1. Dupa 2 ani de emisiune, am ales sa schimb ceva, de aici si plecarea mea. A fost o experienta foarte misto, cu o echipa de productie profi, cu o Diana Munteanu asa cum nu o stiam si cu care, zic eu, ca am facut echipa foarte buna, si un context in care m-am simtit bine, am vorbit ce am vrut si de care sunt mandru”.

Acum, Ristei a postat un mesaj acid pe pagina sa de socializare, scriind ca s-a uitat la Antena 3 si l-a apucat durerea de stomac. ”Am nimerit si am lasat, din greseala, 30 minute, la Antena3, si m-a luat durerea de stomac, de nervi. In afara faptului ca fac un “televot”, prin care iau banii oamenilor care pica in plasa sondajului, tonul si aroganta discursului unor invitati sunt de domeniul sf-ului. Oameni buni, IESITI LA VOT. Stiu ca v-ati pierdut increderea si in corectitudinea acestuia, insa e singura noastra posibilitate de a face ceva. Votati orice, numai votati, votati si la referendum, si la europarlamentare, si la presedintie, votati!”

Reactia lui Mircea Badea nu s-a lasat asteptata si a fost, bineinteles, la fel de acida: ”Stai, tristei, linistit: ma duc sigur la vot”.

coral