Mirela de la Insula Iubirii a recunoscut ca anul ce tocmai s-a incheiat a fost unul dificil pentru ea. Cu toate acestea, bruneta este foarte fericita de schimbarile care au avut loc in viata ei.

Mirela, fosta concurenta la show-ul de televiziune Insula Iubirii, a facut o retrospectiva a anului 2018, asa cum a fost acesta pentru ea. de asemenea, bruneta a explicat ce isi doreste pentru acest an.

„Pentru mine, anul 2018 a fost unul plin de provocari si incercari. Asa cum bine stiti, am participat la Insula Iubirii sezonul 4, acolo unde finalul a fost asa cum a fost. Am plecat impreuna cu ceea ce credeam a fi iubirea mea si m-am intors singura, pe cont propriu. Pe langa inca o dezamagire in dragoste pe care clar nu mi-am dorit-o, nu pot sa spun ca imi pare rau de experienta traita. Ea m-a ambitionat, ea mi-a dat putere si inspiratie sa descopar o noua Mirela, una plina de entuziasm, energie si iubire fata de ea si cei din jur.

Am slabit, am slabit foarte mult. Am avut curajul sa-mi fac interventiile care pe mine ma fac cea mai fericita. Am intalnit o multime de oameni noi in viata mea si mi-am facut o gramada de prietenii virtuale cu voi, dragii mei.

Acum as dori sa multumesc pentru tot ce am trait. Pentru fiecare clipa petrecuta pe Insula, pentru fiecare interviu, pentru fiecare colaborator si pentru fiecare dintre voi care m-ati uimit cu fel si fel de produse facute si gandite de voi, pe care sunt mandra sa le pot promova mai departe. Ma intorc cu mare drag in familia Antena 1 mereu, asa cum ne-am vazut la Capatos si Antena Stars.

Cum intru in nou an? Extrem de fericita, intr-o nota de iubire si compasiune, pentru ca in viata mea a aparut un om minunat pe care il iubesc nespus de mult. Este exact jumatatea care trebuia sa imi fie alaturi in viata. Iar voua, va ofer fiecaruia cate o particica din bucuria mea si sper ca voi sa fiti si mai fericiti ca mine!!

Va doresc un an nou minunat, plin de surprize si fericire, sa fie exact asa cum vi-l doriti. La multi ani!! ”, a spus Mirela.

„Inchin un pahar pentru voi care imi sunteti alaturi, prieteni, oameni dragi, prieteni virtuali!
Sper ca 2019 sa ne invete ca viata trebuie traita din plin, ca iubirea te inconjoara daca oferi iubire, ca visele se pot indeplini daca visezi frumos. Haideti in acest an sa lasam rautatile deoparte, sa ne respectam unii pe altii si sa incercam sa ne atingem obiectivele! Un an binecuvantat si plin de belsug!”, a adaugat ea.
„La multi ani! ?????? IMI DORESC UN 2019 IN CARE SA IUBESC, SA RAD CU GURA PANA LA URECHI, SA CASTIG OAMENI BUNI, SA-MI INDEPLINESC PLANURILE, SA MA DISTREZ ALATURI DE PRIETENI????”, a incheiat bruneta.
Mirela a fost una dintre cele mai urmarite concurente de la Insula Iubirii, show-ul transmis de postul de televiziune Antena 1. Dupa ce a sustinut ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu iubitul ei, Ionut, si ca va continua in tara povestea de iubire cu ispita Mircea, in ultima noapte la Insula Iubirii, Mirela s-a sucit la 180 de grade. In pat cu Ionut, aceasta i-a facut o declaratie de dragoste, implorandu-l sa ramana cu ea, insa acesta a refuzat categoric. De cateva luni, Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit. Acesta se numeste Florin Tecar si locuieste in Dej.

coral