Mirela de la Insula Iubirii este mai fericita ca niciodata alaturi de actualul ei iubit, Florin Tecar, cel care urmeaza sa-i devina sot.

Mirela a avut parte de un weekend de vis cu partenerul ei de viata, Florin Tecar, alaturi de care si-a regasit linistea dupa ce a participat la show-ul televiziune Insula Iubirii, unde a trait sentimente contradictorii cu fostul ei iubit, Ionut, si cu ispita Mircea.

Mirela si Florin au fost la schi, in Moldova, unde s-au simtit de minune. Cei doi formeaza un cuplu de vis, in ciuda diferentei de varsta dintre ei. Mirela si Florin Tecar au radiat de fericire unul in compania celuilalt si s-au intrecut in gesturi de tandrete pe partie.

„Eu am 36 de ani. El are 42 de ani. Si schiem al naibii de bine #suflete fericite #distractie #schi⛷️#o zi depoveste #zapada”, a spus Mirela.

„El are, eu am… bla, bla, bla… Te cam simti cu musca pe caciula”, „Putea fi diferenta de varsta mult mai mare si care ar fi problema? Invidiosi? Bravo lui ca are bani pentru amandoi, nu ca Mirela nu are avea bani’, „Daca tu esti fericita, e tot ce conteaza’, „daca se vopseste domnul se echilibreaza balanta si toata lumea e fericita”, „Draga Mirela, daca altii il vad mos, eu vad doua persoane fericite. Este o diferenta de varsta acceptabila”, „Cred ca in sfarsit ai gasit un barbat care sa te respecte si sa te iubeasca la valoarea ta”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Mirela de la cei care ii urmaresc activitatea in mediul online.

coral