Mirela Vaida a fost concediata de la Antena 1, iar reactiile nu intarzie sa apara. Moderatoarea TV a dezvaluit adevaratul motiv pentru care a fost pusa pe liber de la Antena 1, iar declaratia ei va tulbura, cu siguranta, ”apele”. Mirela Vaida spune si ca a decis sa se retraga, pentru o perioada, pentru a se dedica vietii de familie. Totusi, vedeta este hotarata sa revina pe micile ecrane, insa transmite, inca de pe acum, ca va pune conditii dure.

Un prezentator nu poate salva o emisiune care este prost pozitionata in grila, spune Mirela Vaida, iar adevarul iese, iata, la lumina. Vedeta a fost nemultumita de locul emisiunii sale in grila de programe a Antenei 1, iar totul a plecat de aici.

”Oricat de bun, de experimentat ar fi un prezentator, nu poate salva o emisiune prost pozitionata in grila, in care rolul prezentatorului e minimizat la maximum. Am decis sa ma retrag o perioada, sa-mi vad de casa, de copii si de sarcina, sa ma odihnesc si sa petrec timp alaturi de copii si de familie”, a declarat, pentru Libertatea, Mirela Vaida.

Mirela Vaida a rabufnit: ”Nu voi mai accepta formate TV care nu ma pun in valoare”

Mirela Vaida recunoaste ca era nevoie de o pauza, pentru ea si pentru public, insa este evident ca aceasta ”lectie de viata” a marcat-o mult mai mult decat doreste sa arate. Mai mult, vedeta este decisa sa nu mai accepte formate de emisiuni care nu o pun ”in valoare”.

„Poate era bine-venita o pauza pe micul ecran. Si pentru mine, si pentru public. Insa lectia pe care am invatat-o este ca nu voi mai accepta formate TV care nu ma pun in valoare, care nu se muleaza pe personalitatea mea dinamica, vesela, de om de divertisment sau de emisiuni de suflet! Experienta mea si performantele mele in TV nu mi le poate lua nimeni! Insa exista viata si dupa televiziune. Daca se va ivi oportunitatea de a ma intoarce in televiziune, o voi face analizand toti acesti factori. Daca nu, raman la ceea ce-mi aduce satisfactii neconditionate de nimeni si de nimic: familia si muzica!”, a adaugat Mirela Vaida.

coral