Ieri a fost motiv de sarbatoare in familia artistei Mirela Vaida! Ea a implinit frumoasa varsta de 37 de ani, insa, aniversarea ei a fost umbrita de doua probleme de sanatate, pe care le-a dezvaluit la ceas de seara. Cele doua diagnostice le-a aflat de la medici chiar inainte sa nasca cel de-al treilea copil.

Mirela Vaida, vesti triste chiar de ziua ei de nastere

Fosta prezentatoare TV a impartasit fanilor sai ca aniversarea din acest an a fost una speciala, insa… destul de neplacuta, pentru atat fiica ei, Carla, cat si fiul sau, Vladimir, sunt bolnavi  – fetita se lupta cu o enterocolita gastrointestinala, iar baietelul, bronsiolita de sezon. Cu toate acestea insa, vedeta a reusit sa se bucure de atentia primita din partea miilor de fani, care i-au facut urari.

“Am implinit 37 de ani!!! O gramadaaa!! ?? Iar aniversarea a fost cu atat mai speciala, cu cat am fost tintuiti in casa, intre o enterocolita gastrointestinala ( Carla) si o bronsiolita de sezon cu aerosoli inclusi ( Vladimir). ?☺️Insa, printre regimuri alimentare impuse, boluri de orez fiert si paine prajita, puzzle, desene si reviste de colorat, am reusit sa citesc toate mesajele voastre si sa ma simt cu adevarat speciala!! Va multumesc pentru fiecare gand si urare si va imbratisez pe rand, pe fiecare!! ???? #mirelavaida #36weekspregnant  #motherof3 #anniversary #happybirthdaytome ????”, a scris Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram, unde a pus o poza in care are un superb buchet cu flori.

Printre sutele de mesaje primite de sarbatorita se numara si urmatoarele trei: “La multi ani! Iti urez multa sanatate si nastere usoara???”, “La multi ani fericiti si binecuvantati cu tot ceea ce va doriti??????❤️❤️❤️!!”, “La multi ani! Felicitari pentru tot ce ai realizat!”.

coral