Mirela Vaida este un om fericit si implinit, astfel ca a tinut sa impartaseasca cu fanii ei marea bucurie care o incearca in aceasta perioada. Frumoasa prezentatoare a dat vestea, in direct, la Acces Direct.

Baietelul Mirelei Vaida implineste sase luni

Mirela Vaida si-a dorit multi copii, iar viata a binecuvantat-o cum a stiut mai bine. Indragita prezentatoare a devenit mama de trei ori si este mai implinita ca niciodata. Unde mai pui ca mezinul familiei implineste maine sase luni. Mamica lui, plina de bucurie datorita marelui moment din familia sa, a decis sa impartaseasca vestea si cu fanii sai, chiar in timpul emisiunii, atunci cand a prezentat paginile de Facebook si de Instagram ale ei si de la "Acces Direct".

Mirela Vaida este foarte mandra de copiii ei si are toate motivele, asta pentru ca micutii sunt foarte ascultatori si intelegatori, astfel ca vedeta a decis sa faca publica bucuria pe care o simte. "Mi-am recapatat contul dupa ce mi-a fost spart, acolo unde mai pun eu tot felul de nebunii, pentru ca nu existi daca nu esti pe Instagram. Copiii mei, casa mea, familia mea, copilul meu, ce mananca, ca incepem maine diversificarea, face maine sase luni", a spus Mirela Vaida la "Acces Direct".

Mirela Vaida si-a botezat copilul la finalul lunii iunie

A fost petrecere mare in familia Mirelei Vaida si a sotului sau, care si-au botezat mezinul in ultima zi din luna iunie. Au fost momente deosebite si pline de emotii. Chiar daca au mai trecut de doua ori prin asa ceva, nicio situatie nu se compara cu alta, iar totul a fost special.

"Gata! L-am botezat!  A fost o zi excelenta!!! Va pup!!!  #mirelavaida#mirelaboureanuvaidaoficial #baptism#tudorstefan #family #party #relax", a scris Mirela Vaida pe retelele de socializare.

coral