Mirela Vaida s-a aratat nemultumita dupa finala nationala Eurovision 2019. Aceasta a afirmat ca au existat probleme la sistemul de vot.

Mirela Vaida s-a numarat printre finalistii de la Eurovision Romania 2019. La finalul concursului, vedeta, care a participat la concurs cu melodia „Undergorund”, s-a aratat nemultumita der sistemul de vot.

„A trebuit sa trimit 3 sms-uri la 1264 cu nr. 12, ca sa primesc confirmarea ca am votat… Altii au primit mesaj ca televotingul e inchis… Speachless… Eurovision!”, a comentat Mirela Vaida pe contul sau de socializare.

Ulterior, artista a revenit cu un nou mesaj, in care a multumit publicului pentru sustinere si a reamintit de problemele din timpul televotului. „Dragilor, va multumesc din suflet pentru voturi! Stiu ca ati fost multi! Din pacate nu au mers liniile de votare, cel putin in cazul meu! Dar nu asta conteaza acum! Ci faptul ca v-am simtit aproape de mine, ca de fiecare data! Va imbratisez!”, a scris Vaida.

Si Bella Santiago a dat de inteles, pe o retea de socializare, ca au existat probleme cu televotul, mai exact cu primirea mesajului de confirmare pentru votul prin SMS.

Finala nationala Eurovision 2019 a avut loc duminca, 17 februarie, la Sala Palatului din Capitala. Concursul a fost castigat de Ester Peony, care a interpretat melodia „On a Sunday”.  Artista a primit cele mai multe puncte de la juriu.

coral