Mirela Vaida, invitata intr-o emisiune TV, a dorit sa isi spuna inca o data punctul de vedere referitor la ”telenovela” in care personajele principale sunt sotii Stegaru din Vaslui, cu atat mai mult cu cat audientele ”Acces Direct” sunt la cote maxime, iar Romania – practic – s-a impartit in doua tabere, pro si contra.

Consiliul National al Audiovizualului a fost ”bombardat” cu reclamatii de telespectatorii exasperati de aparitia Vulpitei din Vaslui pe micile ecrane, cu totii considerand ca popularizarea unor astfel de personaje este o greseala. Mirela Vaida a spus, la un moment dat, ca emisiunea pe care o prezinta aduce in atentie tot felul de povesti de viata, iar acum a spus ca intelege lipsurile cuplului Stegaru si ii ia ”asa cum sunt”.

”Este un reality show nescris. Atat de multe lucruri se intampla de la o zi la alta. Ei doi sunt reali si autentici, sunt niste personaje. Eu le inteleg lipsurile si ii iau asa cum sunt”, a marturisit Mirela Vaida.

Mirela Vaida: ”Aceasta este realitatea”

Mirela Vaida a insistat in ideea ca ”Acces Direct” este un reality show, iar atata timp cat oamenii se uita la cei doi protagonisti acestia vor aparea pe post.  Ceea ce inseamna, totusi, si ca asistam la o ”regie” bine pusa la punct, scopul final fiind obtinerea unor audiente cat mai mari, chiar daca subiectul ”Vulpita din Vaslui” este unul cel putin controversat.

”Televiziunea este despre oameni. Aceasta este un fel de divertisment, dar si un caz social. Daca cei de acasa se uita in numar foarte mare, serialul continua. Cand nu se va mai uita lumea, eu va garantez ca serialul se va termina. Aceasta este realitatea”, a mai declarat Mirela Vaida in emisiunea prezentata de Mihai Morar.

coral