Mirela Vaida semneaza cu concurenta, dupa ce a fost concediata de la Antena 1. Vedeta TV va participa la concursul Eurovision, care va avea loc in luna aprilie in Israel si care va fi transmis in exclusivitate de TVR1. Dupa ce a fost invitata si la emisiunea „Pulsul Zilei”, la acelasi post de televiziune, tot mai multe voci sustin ca Mirela Vaida negociaza semnarea unui contract de colaborare.

Chiar daca este insarcinata, Mirela Vaida va putea fi vazuta la TVR 1 in timpul competitiei muzicale Eurovision 2019. Fanii prezentatoarei TV sunt tot mai convinsi ca vedeta este tot mai aproape de o colaborare cu postul national de televiziune, mai ales dupa ce Mirela s-a fotografiat pe holurile TVR, alaturi de gazdele emisiunii „Pulsul Zilei”, Mihai Ogasanu si Claudiu Mirea, scriu jurnalistii de la cancan.ro.

Mirela Vaida pleaca de la Antena 1! Semneaza cu concurenta?!

Mirela Vaida este insarcinata cu cel de-al treilea copil, insa vedeta TV pare ca nu poate sta departe de lumina reflectoarelor. A fost data afara de la Antena 1, dar poate ajunge la TVR in cazul in care i se va oferi un contract care sa o multumeasca. Prezentatoarea este hotarata sa impace in continuare cariera cu viata de familie si anunta ca se gandeste si la al patrulea copil.

„Am vorbit despre asta. Daca tot mi l-a dat Dumnezeu pana in 37 de ani pe cel de-al treilea, inseamna ca pana in 40 trebuie sa il fac pe al patrulea, dar totusi, lumea zice ca e greu cu trei copii si mai ales ca sunt atat de mici… Nu vreau sa cred asta, pentru ca nu ma ajuta la nimic, dar daca nu o sa mi se para chiar atat de greu pe cat zice lumea, pe bune daca nu m-as incumeta si la al patrulea! Dar trebuie sa fiu sigura ca e fata”, a declarat Mirela Vaida.

coral